Turbooster Aroma Kibocsátó Method Feeder Kosár

Kód: AR017 AR018 AR019 AR020 AR021 AR028 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Turbooster
2 790 Ft 2 790 Ft 2 880 Ft 2 890 Ft 2 910 Ft 2 950 Ft 2 790 Ft-tól
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Részletes információ

GLS házhozszállítás és csomag pontok
GLS csomagpontra is kérheted
Magyarországon több mint 3.000 GLS CsomagPont közül választhat!
Hűség kredit pontok vásárlásai után
Pénzre váltható hűség pontok
Minden rendelés, regisztráció, hírlevél feliratkozás, születés nap után kredit pontokat írunk jóvá, amelyeket akár a következő vásárlás alkalmával levásárolhatók!

Termék részletes leírása

TURBOOSTER AROMA KIBOCSÁTÓ METHOD FEEDER KOSÁR

A Turbooster cég legújabb fejlesztésű method feeder kosara.

Használata: A Turbooster® középső vezetésű. Fűzzük fel hagyományos módon a főzsinórra. A középen futó szárat húzzuk ki és a felső rész levehetővé válik. Töltsük meg az aromával majd a felső részt az etetőanyaggal a szokott módon, helyezzük be a felső részt az alsóba és toljuk vissza a szárat majd rögzítsük.

A Turbooster® egy víz alatti aroma kibocsájtó eszköz, amit a végszereléken kell elhelyezni. A vízben azonnal megkezdődik az aroma kibocsájtás, aminek hatására a halakat a horgunk közelébe csalogatja és ott tartja. Az aroma késleltető szivacs ki és bevételével lehet az aroma-kiáramlás idejét változtatni.

Mik a Turbooster és az aromák előnyei? A halak nem tudnak jól lakni vele, mint hagyományos etetésnél. Messziről a horgunk közelébe csalja a halakat, és kapásra ingerli a kevésbé táplálkozni kívánó egyedeket is. Törpeharcsás vizeken a halak gyorsan feleszik a hagyományos etetést, ezzel szemben a Turbooster® aromával nem tudnak mit kezdeni, csalogató hatás végig megmarad. Turbooster methood mixekkel és methood pelletekkel pedig a siker nem marad el! Az eredeti Turbooster® gélekkel folyamatos csalogató hatás biztosítható, hosszú időn keresztül. Használható saját, megszokott aroma géllel is. Turbooster gélekben változatos ízvilág érhető el, így kiválaszthatja a csalijához, horgászatához megfelelő gélt.

https://www.youtube.com/watch?v=0ESxFNAl90s